.. http://yle.fi/uutiset/3-9528608… [ Euroopan uusliberalistit työllistävät kiinalaisia nuoria. ]

Kiinalainen halpatuotanto myydään Euroopassa hirveään ylihintaan ja uusliberalistisia sätkynukkejaan ohjailevat pankkiirit on tyytyväisiä.

Pankkiirit arvotyhjensivät muut ihmiset jättäen jäljelle vain liiketalouden muiden ainoaksi #moraali:seksi #arvo:ksi.

Pankkiirit omistaa yritykset, ja kaikelle rahvaalle jätettiin ainoaksi moraaliksi liiketalous. Ovelaa!!

[Pankkiirien] Näkymätön Käsi hoitaa vapaan yksilön [ mihinkään järjestäytymättömän yksilön mm. demokratia] tarpeet. Lontoosta vuodelta 1817

Lontoo vuonna 1817 oli pahempi kehitysmaa kuin Bangladesh nyt 2017. Kehitysmaiden johdossa KAIKKI väärinkäyttää liiketaloutta politiikkana.

#Kokoomus haluaa rakennemuutoksia, jotka perustuu liiketalouteen, jota väärinkäyttävät poliittisena aatteena, he haluaa Suomesta kehitysmaan

Edistyneimmät maat on ratkaisseet pankkiirien aiheuttamia ongelmia, mutta uusliberalistit haluaa purkaa näitä ratkaisuja.

Luova ongelmanratkaisu kehitti päältävän organisaatiotason (=demokratia) , jonka emergentit omnaisuudet ratkoo ongelmia.

Luovasti ongelmanratkaistu #ongelma ja #ratkaisu on heikosti ristiriidassa, jota ei käsitä he joille kaikki ristiriidat absoluuttisia.

Luovasti ongelmanratkaistun ongelman yläpuolelle kehitetään ratkaisutaso joten ongelma ja ratkaisu heikosti ristiriidassa.

Organisaatiossa ylijohto ja keskijohto on AINA heikosti ristiriidassa, muuten se ei taida edes olla organisaatio???

Pomo ei voi olla alaisensa kaveri koska he heikosti ristiriidassa, ainakin ko. organisaation #konteksti:ssa


pkausuiskasi twiittasi Twitterissä https://twitter.com/pkausuiskasi/status/848175559234473985