Yritysten tilinpidon numeroissa, siellä on työntekijät ja asiakkaat erillisinä ryhminä. Luokkayhteiskunnissa on työntekijät ja asiakkaat erillisinä ryhminä.

Luokkayhteiskunnissa työntekijät tekevät tavaroita ja palveluja yläluokan kulutettavaksi, luokkayhteiskunnissa yläluokka on asiakkaat ja työväenluokka on työntekijät.

Hyvinvointivaltiossa, joka on luokkayhteiskuntaa kehittyneempi yhteiskunta, siellä työntekijät ja asiakkaat eivät ole eri ryhmiä: työntekijät ja asiakkaat ovat sama asia! Todisteet: kaupoissa on työntekijöitä ostamassa tavaroita. 

Suomen Kokoomus ja heidän veljespuolueensa maailmalla, he tekevät ainakin kahta virhettä:

  1. Toteuttavat Kylmän sodan länsipropagandaa käytäntöön, eli heidän ideologiansa on uusliberalismi
    1. Kylmä sota päättyi Lännen voittoon (onneksi!). Koska oli käyty kylmä sota (onneksi!), oli kakittu oma yhteiskuntatiede ja taloustiede. Sodan osapuolet olivat kakkineet omaan pesäänsä propagandaa, sitten voittajaosapuoli alkoi toteuttamaan kakkaansa käytäntöön.
  2. Väärinkäyttävät liiketalousoppeja yhteiskunnan johdossa.
    1. Liiketalousopeilla johdetaan yrityksiä. Yhteiskunta ei ole yritysklusteri. Yritysten hyvinvointi ei aiheuta ihmisten hyvinvointia, ei ole sellaista oikotietä ihmisten yhteiskunnan johtamiseen jossa tarvitsee keskittyä vain yritysten hyvinvointiin.
      1. Ihmisten hyvinvointi aiheuttaa yritysten hyvinvointia!

Mistä uusliberalistit --jotka siis samalla väärinkäyttävät liiketalousoppeja poliittisena ideologiana-- tykkäävät? He tykkäävät maista, joissa yritysten yläpuolella on mahdollisimman vähän lainsäädäntöä ja demokratiaa!

Suomen Kokoomuksen uusliberalistit, he ovat vapauttaneet rajoja, jotta rajojen yli vyöryisi Suomeen maita, joissa on uusliberalistien mieleinen yhteiskuntajärjestys!

Suomalaiset uusliberalistit ovat Isänmaansa kimpussa, pakottamassa ulkomaiden avulla Suomeen yhteiskuntajärjestelmää, jossa on vähemmän asiaa yritysten yläpuolella!

Siis en ole yritysvastainen, olen yritysjohtamisoppien väärinkäytön vastainen! Onhan täydellisen selvää, että Tasavaltaa ei voida johtaa liiketalousopeilla, jota siis uusliberalistit ovat 25 vuotta tehneet!

Uusliberalistit ovat pilanneet Suomea ja Eurooppaa 25 vuotta: Kylmän sodan länsipropagandaa käytäntöön tekemällä ja liiketalousoppeja väärinkäyttämällä! Rajojen vapauttelu, tämä on Kylmän sodan länsipropagandaa, lisäksi se on sitä että ulkomaiden avulla Suomeen pakotetaan luokkayhteiskunta.

Rajojen vapauttelu, sen seurauksena Suomeen annetaan vyöryä harmaita kansantalouksia itä-Euroopasta ja kauko-Idästä! Uusliberalistit eivät edes kotimaista harmaata taloutta halua torjua, sitten he alentelevat rajoja päästäen tänne kehittymättömiä (=harmaita) kilpailijoita! Harmaita kansantalouksia ulkomailta!

Luokkayhteiskunta on siis seuraus kun, yhteiskuntaa johdetaan liiketalousopeilla. Liiketalousopeissa on erilliset ihmisryhmät työntekijät ja asiakkaat, kuten on luokkayhteiskunnassa erilliset työväenluokka ja yläluokka.