Oletteko koskaan huomanneet, että Nato on julkisen palvelun toimija. Nato on verorahoitteinen, lähinnä Yhdysvaltain veronmaksajien rahoilla rahoitettu instanssi, toimija jne.

Yhdysvalloista EU:hun. EU:ssa uusliberalistit ovat Neuvostoliiton romahduksesta alkaen olleet omien maidensa verorahojen kimpussa. Uusliberalistit ovat verorahoja vähentämässä siksi, että yritysten kirjanpidossa verot ovat rahaa joka menee ulospäin yrityksestä, toisin sanottuna uusliberalistit väärinkäyttävät kauppakorkeakouluoppeja, koska yhteiskunnan johtaminen ei ole yritysjohtamista.  

Tämä menee off-topic. Kauppakorkeakoulusssa koulutetaan yritysjohtamistehtäviin. Kauppakorkeakoulu ei ole poliitikkojen koulutuslaitos. Jos poliitikko maltittomasta oikeistosta (Suomessa Kokoomus), käyttää kauppakorkeakouluoppeja eduskunnassa, se johtuu siitä että ko. politiitikko aivan oikeasti pitää yritystoimintaa ja yhteiskuntaa samana asiana! Yhteiskunta eli yritystoiminta, yritystoiminta eli yhteiskunta, jos ajattelu menee näin niin tietysti silloin ko. ajattelija käyttää kauppakorkeakouluoppeja eduskunnassa.

Takaisin puolustukseen. Uusliberalistit ovat omaa kansallista puolustusta heikentäneet fanaattisella verotus-vihallaan.

Oman maan puolustusta on heikennetty fanaattisella verotuksen vihaamisella, mutta kuitenkin hyvin kelpaa Yhdysvaltojen veronmaksajien rahat!

Lisäksi uusliberalistit Euroopassa ovat valtioiden johtoa (eli itseään) tahallaan ja tietoisesti laittaneet Globaalin rahan käskytettäväksi, heikentäen edelleen valtioiden kansainvälis-poliiittista päätöksentekoa. Yhteiskuntia pitää velkaannuttaa Globaalille rahalle koska Globaali raha toimii kauppakorkeakouluopeilla, näin perustelee uusliberalisti että miksi yhteiskuntia pitää velkaannuttaa Globaalille rahalle.

Sotilaallisen geopoliittisen tilanteen ongelmat, nämäkin ongelmat ratkaistaan pelkästään yritysten tilinpidon numeroita tuijottamalla, tietää uusliberalisti, joka tietää että maailman kaikki ongelmat vähenevät sitä mukaa kuin ei-yritystoimintaa lakkautetaan.

Ja en ole yritysvastainen. Olen yhteiskuntajohtamistehtävissä (=politiikassa) käytössä olevien yritysjohtamisoppien vastainen. Miksi? Siksi että yritystoiminta on yhteiskunnan osa ja yritystoiminnan rinnalla ovat muut yhteiskunnan osat. 

Yhteiskunta ja yritystoiminta EI OLE SAMA ASIA, jos yritystoiminta on yhteiskunnan osa ja yritystoiminnan rinnnalla ovat muut yhteiskunnan osat.

***

Tämän minun blogini Kojelauta väittää, että  kuluneen viikon aikana lukijoita on ollut 50--150 päivässä. En oikein usko tuohon graafiin, kukaan ei ole kertaakaan kommentoinut mitään, minä olen kirjoittanut kaikki kommentit.