Superrikkaat haluaa demokratiat pois, he kutsuu niitä kansallisvaltioiksi ja vastustajiaan rasisteiksi; järjestäytyneet yksilöt uhkaa heitä

Maailmassa 1991--2008 oli järjestelmänä kapitalismi eikä markkinatalous tai yritystoiminta. Kapitalismi on pankkiirismia.

Globaali kapitalismi manipuloi ihmisten moraaliksi vapaan yksilöyden. Eli manipuloi moraaliksi että ei pidä organisoitua mm. demokratiaksi.

Erittäin likainen temppu manipuloida ihmisten korvienväliin että organisoituminen on väärin. Kuin #meemi #virus joka hajottaa&hallitsee.

Kuin Neuvostoliitto hyökkäisi tänne ja Suomessa vihollissotilaiden moraaliksi manipuloidaan vapaa yksilöys, jolloin eivät ole org. yksikkö

Työntekijä kuitenkin on työelämässä organisoitunut yrityksen jäseneksi, mutta vapaa-aikana ei saa organisoitua muualle!!

Vapaa ja vastuullinen yksilö on moraali työntekijän vapaa-aikaa varten. Kuitenkin työaikana hän on järjestäytynyt yrityksen jäseneksi!

Uusliberalistien vapaa yksilöys on tarkoitettu järjestäytymistä vastaan, mutta kuitenkin yritykseen heidän pitää järjestäytyä!

Uusliberalistinen kusetus kertoo että yritykseen on oikein järjestäytyä mutta vapaa-aikana on väärin järjestäytyä muualle

Yrityksissä työaikana ei olla vapaita yksilöitä, mutta vapaa-aikana ollaan vapaita yksilöitä ts. yhteiskunnallisesti epäjärjestäytyneitä.

Uusliberalismi on klassisen liberalismin uusintaa. Tuolloin 200 vuotta sitten ihmiset oli niin tyhmiä että kottaraisparvet jne. tehosi.

Koulutettua suomalaista ei voi kusettaa niillä selityksillä jotka toimivat jossain teollistuvassa kehitysmaassa 1800-luvun alussa.

Kottaraisparvi taivaalla on systeemiajattelua jolla perusteltiin Britanniassa 200 v. sitten työväelle yht.kunnallinen epäjärjestäytyminen

https://twitter.com/pkausuiskasi/status/898172717010235394