.. http://yle.fi/uutiset/3-9634570… [ Totta, yrityksen kontekstissa tulkittuna verotus on väärin. Mutta onko Tasavaltamme yritys tai yritysrykelmä?]

Tasavaltamme halutaan "uudistaa". Se kuulemma tarvitsee rakennemuutoksia. Siitä pitää tehdä 300 tuhannen yrityksen ryväs!

Uusliberalistit haluavat Suomesta 300 tuhannen yrityksen ryppään. Miksi? He käsittävät vain yhden org. tason korkuisia organisaatioita

Jos liiketaloutta käytetään objektiivisena moraalina, niin maailma pitää rakennemuutostaa ristiriidattomaksi liiketalouden kanssa.

Maailmassa olisi uusliberalistien rakennemuutoksien jälkeen vain yksittäisiä yrityksiä ja yritysryppäitä. Vrt. atomi ja atomiryppäät.

Uusliberalistien käsitykset taloudesta ym. on luonnontieteitä. Muut Eduskunnassa käsittää talouden ym. yhteiskuntatieteinä.

Uusliberalistit eivät systeemiajattele! Systeemiajattelija mm. sietää tasojen välisen ristiriidan 2-org. tasoa korkuisessa organisaatiossa

Luova ongelmanratkaisu --jota deduktiivista logiikkaa kaikkialla soveltavat uusliberalistit ei myöskään siedä yhtään- luo ristiriitoja.

Kun jääkiekko keksittiin Kanadassa, olen 99,9% varma että erotuomaria ei keksitty samalla. Luova ongelmanratkaisu kehitti sen myöhemmin.

Sitten he jotka syntyhetkeistä jääkiekkoa pitää objektiivisena moraalina haluavat TIETYSTI purkaa sen erotuomari-organisaatiotason pois

Erotuomarin ja joukkueiden valmentajien välillä on ristiriita, jota purkaa pois ristiriidatonta maailmaa tekevät.

Niin onhan jo pelaajien ja valmentajan välillä organisaatioristiriita !!

http://www.iep.utm.edu/par-liar/

wp_ss_20170528_0001.jpg

pic.twitter.com/ITcWRKLOb9

Eiköhän #Enqvist ja #Valtaoja osaa sellaista matematiikkaa jossa on useita organisaatiotasoja