Liiketaloutta politiikkana väärinkäyttäjät ehdottaa taas umpimielisiä laihialasvitsi-tyyppisiä management by Perkele ratkaisuja,http://pic.twitter.com/Gwxub9tfrz

Siivousalan työntekijät ei ole järjestäytyneet, joten liian matalat palkat. Niin onhan palkkojen korotus liiketaloudellisesti järjetöntä.

Mä eilen ihmettelinkin että missä on nämä "kostamme työttömille heidän laiskuuden"-tyyppiset yksinkertaistukset

Puolet siivousalan työntekijöistä on ulkomaalaistaustaisia, heidän kehitysmaissaan ay-liike ei ole kehittynyt ratkaisuksi

Siivousalalla oli ainakin pari vuotta sitten se suomalainen ay-aktivisti mies, hänet pitäisi saada haastatteluun

Oikeutta Siivoojille-sivusto http://oikeuttasiivoojille.m.webs.com

Liiketaloutta politiikkana väärinkäyttävät #Kokoomus, eivät kykene mitään markkinoita edistämään. #isompikuva jää saavuttamatta

Liiketalouden väärinkäyttö markkinat-#konteksti:ssa aiheuttaa sen että väärinkäyttäjät purkavat ratkaisuja joita tehty markkinatasolla

YRITYKSISSÄ pätevä #liiketalous aiheuttaa isoja reaalimaailman ongelmia jo yrityksiä päältävälle markkinat-organisaatiotasolle tuotuna!

#Kokoomus uskoo liiketalouden pätevän koko maailmankaikkeudessa. Heillä on YKSI konteksti, koko maailmankaikkeus.

Konteksteilla on hierarkia. Ne sisältyvät ja sisältävät. Tulkinta tapahtuu kontekstissa ja tulkinnan tuloksena saadaan merkitys.

Päältävän kontekstin säännönmukaisuuksissa on joitain ristiriitaisuuksia päälletyn kontekstin kanssa.

Päältävä konteksti ei redusoidu (#reduktionismi) päällettyyn kontekstiin. Redusointia yritettäessä joudutaan ristiriitaisuuksiin.

Sitten he jotka ristiriidan uskoo olevan aina perusmatematiikan absoluuttisesti mustavalkoinen, pillastuu ad hominem-ilkeyksiin

Ihmisten #organisaatio:ssa ylijohdon redusoiminen keskijohtoon, tai keskijohdon redusoiminen ylijohtoon, epäonnistuu.

Ylijohto ja keskijohto tulkitsee jostain asiasta eri merkityksen. On olemassa tämmöinen asia.

Ylijohdon kontekstissa tehty tulkinta A ja keskijohdon kontekstissa tehty tulkinta B. On olemassa tulkinta jossa A ja B ei ole sama.

On olemassa asia, josta tulkitaan eri merkitys yli- ja keskijohtoja vertailtaessa. Jos ei ole, niin ovat molemmat keskijohtoa.

Organisaatio PERUSTUU heikkoon ristiriitaan organisaatiotasojen välillä. Ylemmällä on ratkaisu alemman ongelmaan.

Luova ongelmanratkaisija kykenee kehittämään uuden päältävän organisaatiotason ja sinne ratkaisun, joka ratkoo ongelmaa.

Sitten he jotka ei kykene luovaan ongelmanratkaisuun haluaa purkaa ratkaisun. Perustelevat että ratkaisu ja ongelma ristiriidassa.

Ristiriidattomuutta totuutena pitävät he purkavat ratkaisuja. Aivan oikein, ratkaisu ja ongelma ovat (heikosti) ristiriidassa (joskus) !!!!

Peruskoulun matematiikassa on ristiriidattomia ongelmia ja niiden ratkaisuja!

Peruskoulun matematiikassa ratkaisu ja ongelma on AINA ristiriidattomia. Ongelman kanssa ristiriitainen ratkaisu pyyhekumitetaan pois.

Tämä olikin niin hieno #pohdiskelu että laitan tämän sivustolleni http://rosteri.vuodatus.net :)))