Jos ihmisille kerrotaan että oleminen "vapaana yksilönä" saa aikaan kaikkea hyvää, niin tälle voi esittää tyrmäävän vastaväitteen: jos ihmisen on parasta olla "vapaana yksilönä", tämä tarkoittaa että ihmiselle käy huonosti jos hän järjestäytyy, jos hän organisoituu!

Voi hyvin olla, että "vapaa yksilö"-puhe on infosotaa ja indoktrinaatiota jolla erimielisten organisaatiot hajotetaan ja hallitaan yksilöiksi.

Kenen etu ja mistä olisi peräisin tämmöinen jättimäinen globaali indoktrinaatio, jolla ihmiskunta hajotetaan ja hallitaan yksilöiksi?

Mitä jää jäljelle kun ihmiskunta on hajotettu ja hallittu yksilöiksi? Jääkö jotain organisaatiota?? Kyllä, pankit on organisaatioita ja yritykset ovat organisaatioita, ja pankkiirit käyttää valtaa yrityksiin.

Pankkiirit on aina olleet globaaleja toimijoita. Pankkiiritouhu on kapitalismia. Kapitalismi on ollut globaalia aina.

Mitä organisaatioita se ihmiskunta oikein tekee jotka haittaa pankkiireita? Demokratioita, kansallisvaltioita, ay-liikkeitä jne.

Spekuloin että meilä on ollut valtava globaali informaatiotaistelu, ainakin 1991--2008  että: "vapaa yksilö" on pankkiirien indoktrinaatiota alkaen 1800-luvun alusta  jatkuen 1900-luvun läpi loppuen vuoteen 2008. Globaalit pankkiirit hajottaa ja hallitsee ihmiskuntaa "vapaiksi yksilöiksi", jotta he eivät muodosta organisaatioita jotka nousisivat pankkiireiden vastavoimaksi.