YLE:n vaalikoneen kokoomusehdokkaiden vastaukset
Vaalikone sen näytti - kokoomuslaiset ovat hyvinvointivaltiota purkamassa, jotta saisivat lisää rahaa veronalennuksina. Muista ei välitetä yhtään, vaan lisää pitää saada rahaa.

Lisää rahaa, mulle rahaa, lisää lisää. Muilta pitää ottaa. Mulle lisää rahaa. Jos on olemassa heikompia, joilta voidaan ottaa rahaa, niin heiltä saakin ottaa - ihan vahvemman oikeuden mukaisesti.

Aivan törkeetä touhua. Mitäköhän pitäisi näistä ajatella? Asenne vaikuttaa mielestäni siis, no, mielenvikaiselta. Miten voi olla olemassa näin julmaa ja piittamatonta jengiä? No 2006 kesällä perehdyin kokoomuksenäänestäjien korvienväliseen toimintaan: Mistä on kotoisin kokkareitten maailmankuva

Porukka, jonka ideologia on Viidakon Laki. Suuri osa yhteiskuntaa on onnistuttu nostamaan ylös pois Viidakosta, mutta kokoomusjengi haluaa sen palauttaa sinne takaisin. Bisneselämä ja työelämä on edelleen Viidakossa - eniten bisnes, varmaan 90% - mutta työelämään on ay-liike vaikuttanut niin, että laitetaan viidakkoprosentiksi 45%.

Kokoomuksen vaaliteemojen outoudet

Presidentinvaaleissa: työväen presidentti? Eduskuntavaaleissa: hallittu markkinatalous, tai jotain, en nyt muista sanatarkasti?

Hei miksei Kokoomukselle kelpaa oma ideologiansa - suuri osa kyllä ajattelee että Kokoomuksella ei ole ideologiaa, paitsi mulle-lisää-rahaa-heti-tänne-nyt-viedään-heikommilta. Miksei kelpaa vaaliteemoihin: Viidakon Laki, Vahvemmanoikeus, Pääoman puolue, Ay-vastaisuus, Rahat pois laiskoilta (=köyhiltä) ja ne mulle.

Pressavaalien teema, unohdetaan sen miettiminen. Mutta hallittu markkinatalous?!! Kokooomuksen kannattajat tosiasiassa ovat markkinataloutta vaan vapauttamassa!! Uskotaan markkinamekanismien, eli vahvemman oikeuden, eli viidakon lain hyvää tuottavaan voimaan!

Vääryys ei tuota hyvää. Jo Jeesus Kristus aikoinaan sanoi, mitä tapahtuu, kun ei rakenneta vahvalle pohjalle. Vääryden pohjalle rakentaminen ei johda hyvään. Piste.

Oikeiston markkinamekanismi lyhyesti

Markkinamekanismi on yhtä kuin vahvemman oikeus, siis kun vahvempi vie heikommaltaan, sitä pidetään hyväksyttävänä. Kun vahvempi käyttää heikompiaan hyväkseen, sitä pidetään hyväksyttävänä.

Kun heikompi joutuu asemaan, jossa hän on ahdingossa, saa vahvempi käyttää sitä hyväkseen, se on hyväksyttävää.

Heikommista ei välitetä, se on hyväksyttävää. Todiste: YLE:n vaalikoneen kokoomusehdokkaiden asenne.

Sauli Niinistö

Ensin Niinistöä vongattiin pari kuukautta, "lähdetkö ehdokkaaksi?!!!". Nyt ei kerrota, aikooko Niinistö ministeriksi:  Niinistö on kieltänyt spekuloinnin asiasta Kataiselta.

Niinistö on selvästi hyvin vastahakoinen palaamaan takaisin politiikkaan, eli eiköhän vuorineuvokset ole Niinistölle lupailleet muhkeita palkkioita vaaleihin osallistumisesta.