kataisenh%C3%B6pin%C3%A4t-normal.jpg

Jyrki Katainen oli Pääministerin haastattelutunnilla viimeisestä kertaa eilen 18.5.2014 Hän oli  tekemässä taas 2 miljardin €:n veronalennuksia, perusteli että ostovoima kasvaa.

Kataiselle julkinen sektori on ongelma. Me fiksut tiedämme että ongelma ei ole julkinen sektori, vaan se että julkisella sektorilla --kuten yksityisellä sektorilla-- on tehottomuutta.

Katainen ei tajua että verorahoja käytetään tuottavaan toimintaan, verorahat ovat ostovoimaa. Kataisen järjenjuoksu tunnetusti perustuu kauppakorkeakouluoppien väärinkäyttöön, eihän kauppakorkeakouluopeissa veroista välitetä.

Jyrki Katainen on merkittävin kauppakorkeakoulun-, yritystoiminnan-, yritysjohtajien-, yrittämisen maineen pilaaja: Katainen väärinkäyttää kauppakorkeakouluoppeja paikassa jonne niitä ei ole tarkoitettu. Kauppakorkeakoulussa koulutetaan johtajia yritysten johtamiseen! Ei Suomen yhteiskuntaa voida yksinkertaistaa Suomen yritystoiminnaksi, kuten Katainen on tehnyt -- tällöinhän kauppakorkeakouluoppien käytölle Eduskunnassa olisi perusteluja.

Katainen oli siirtämässä rahoja yhteen taskuun, ja väittää että ostovoima kasvaa.

Kataisella on "rahaa joka ei ole keneltäkään pois", eli verorahaa. Katainen on myöskin kertonut että rikkailla on "rahaa joka ei ole keneltäkään pois".

Kataisella, kuten kaikilla ihmisillä, on perustelut toiminnalleen -- ihminen joka on väärinkäsittänyt asiat, hänelle on olemassa perustelut joiden pohjalta hän toimii.

Jos haluttaisiin Kataiseen vaikuttaa, pitäisi selvittää miten Katainen käsittää asiat, ja kertoa hänelle että minkä kohdan hän on väärinkäsittänyt.

Väärinkäsittäminen on ihmiselle tyypillistä toimintaa, minäkin väärinkäsitän asioita paljon, sinä väärinkäsität, he väärinkäsittävät, ne väärinkäsittävät. Maailmassa on 7 miljardia ihmistä, joilla on väärinkäsityksiä!!

Kataisen järjenjuoksunsa mennee että:

  • yritystoiminnan hyvinvoinnilla voidaan mitata ihmisten hyvinvointia
    • tilinpidon numerot ovat mittari ihmisten hyvinvoinnille
  • ihmisten hyvinvointi on itseisarvo
  • ---------------
  • yritystoimintaa voidaan pitää itseisarvona