Kaikki voivat ahkeroida itselleen jormaollilamaiset vuositulot...
Oliko viime viikolla tai toissa viikolla televisiossa YLE:llä A-Talk-ohjelmassa keskusteltiin tuloeroista.

Siellä oli joku Kokoomuksen rouvashenkilö väittämässä, että kaikki voivat olla Jorma Olliloita!! Kaikki, jos he ahkeroivat riittävästi, voivat saada jormaollilalaiset vuositulot!!

Tämä kokoomusblondi oli kansanedustaja!! Eikö kansanedustajille voitaisi pitää pääsykokeet!! Ko. blondille parempi työpaikka olisi jossain... varastossa... laskemassa... jotain.. lukumääriä... ruuvien ja mutterien.

Mutta ei ainakaan hoitamassa IHMISTEN asioita, koska kyseinen rouva kokoomushenkilö ei ymmärrä edes alkeita ihmisten asioitten hoitamisesta!!!!

Rouva on täydellinen populisti. Populisti on semmoinen, jolla on yksinkertaiset ratkaisut ongelmiin.

Nokia työllistää 50000 henkilöä - koko maailmassa! Jorma Ollila ei ole itse tehnyt töitä miljooniensa edestä. Vain joka 50000 henkilö voi olla jormaollila. Jos Suomessa olisi 5 miljoonaa henkilöä, Suomeen mahtuisi 100 Nokiaa!! Suomessa voisi olla tällöin 100 jormaollilaa!!

Populistirouva osoitti, että minkä tasoiset ovat tiedot, joiden mukaan asioita hoidetaan Kokoomuksessa: kaikki ovat samantasoisia, joten köyhät ovat vaan laiskoja. Kaikkia resursseja on äärettömän paljon, joten mikään ei ole koskaan keneltäkään pois.  

Jos vaalikampanjat todella käytäisiin puolueiden arvoista keskustellen, KOKOOMUS HÄVIÄISI KAIKKI VAALIT.

Valtiota hoidetaan kuin yritystä

Valtiota hoidetaan kuin yritystä. Porvarihallitus hoitaa valtiota kuin yritystä.

Yrityshän keskittyy vain rahan haalimiseen. Yritystä ei kiinnosta kuluttajien, asiakkaiden yms. hyvinvointi: "emme ole sosiaalitoimisto"-ajatusta olemme kuulleet yritysten toimitusjohtajien suusta.

Valtio vaan ei ole yritys!! Valtion tehtävänä on ihmisten hyvinvoinnin lisääminen, eikä rahan lisääminen valtion kassaan!!!

Valtiolla on eniten rahaa ikinä!! Mitä niillä on saatu?!! Terveyserot ovat kasvaneet, tuloerot ovat kasvaneet, pahoinvointierot ovat kasvaneet!!

Valtio on toiminut huonosti! Valtio on toiminut tehottomasti!

Koska valtio EI OLE YRITYS. Mutta valtiota on alettu hoitamaan kuin yritystä!!

Kataisen "rakenteelliset veronalennukset"

Kun uutisissa uutisoitaan "rakenteellisista veronalennuksista", kukaan ei viitsinyt pyytää Kataista perustelemaan, miksi valtion pitäisi vaikka ottaa velkaa, jotta rahoitetaan "rakenteelliset veronalennukset".

Kataisen typerän idean taustalla on se, että hän luulee, että nämä veronalennukset maksaisivat itsensä!!! Kokoomuksessa yleensäkin luullaan kaikkien veronalennusten kuvitellaan maksavan itsensä.

"Maksavan itsensä" tarkoittaa siiis sitä, että:
-veronalennusten takia valtio menettää tuloja
-ihmiset kuluttavat rahansa joten valtio saa osan menettämistään rahoista takaisin tavaroiden hinnnoissa olevina veroina
-veronalennukset muka kannustavat ihmisiä ahkeroimaan, joten VALTION VEROTULOT MUKA KASVAVAT  YLI SEN TASON, JOKA OLI ENNEN VERONALENNUKSIA.

Veronalennukset eivät maksa itse itseään takaisin!!

Kokoomuksessa tiedetään muka, että veronalennukset kannustavat ihmisiä ahkeroimaan enemmän!! Kokoomuksessa vihataan veroja, sokeasti ja fanaattisesti ja uusliberaalisideologisesti. Kokoomuksen kannattajat, nämä sokeasti ja fanaattisesti veroja vihaavat, _heidän_ ahkerointinsa saattaa lisääntyä!!

Kokoomuksen populistit ovat taas asialla. Veropopulistit. Oikeistopopulistit.

Kokoomus on värikäs puolue. Voisin sanoa, että mun harrastukseni on kokoomusbongaaminen. Toiset bongaa lintuja, jotkut kokoomusta.

Kokoomuksen osaaminen riittää vain yrityksen pyörittämiseen. Kokoomus on täynnä ylikersantteja, jotka ovat päässeet harrastamaan ylikersanttinäkemystä kenraalitason tehtävissä.