Katainen Turun Sanomissa

Kokoomuksessa yritetään uskotella rikkaiden ja isotuloisten päässeen rikkaiksi ja isotuloisiksi omalla työnteollaan. No kaikki tietävät, että tämä ei pidä paikkaansa. Koska Kokoomus on rikkaitten ja isotuloisten etujärjestö, niin tietenkin ne väittävät vastaan asiasssa.

Jos mietitään tätä "kaverin onnistuminen ei ole minulta pois-höpinää" niin... sehän pitää paikkaansa.

Älykkäät ja terveet (josta johtuen korkeakoulutetut, josta johtuen isotuloiset) kokoomuslaiset elelevät ja työskentelevät keskenään. On kadotettu ote tavalliseen elämään, ollaan vieraannuttu oikeasta elämästä täten.

Näillä älykkäillä ja terveillä on kavereinaan toisia samanlaisia. Jyrkin kaveri ei voi riistää Jyrkiä, koska molemmat ovat yhteiskunnan vahvempia. Samantasoiselta ihmiseltä ei voi riistää, samantasoiselta ihmiseltä ei voi ahnehtia, samantasoista ihmistä ei voi toinen samantasoinen ihminen pakottaa elättämään itseään.

Rikastua voi vain kuin pystyy pakottamaan muut elättämään itseään: vahvemmat pakottavat heikommat elättämään itseään.

"Kaverin onnistuminen ei ole minulta pois", koska kavereinani ei ole niitä joita minä riistän.

"Kaverin onnistuminen ei ole minulta pois", koska kavereinani on vain menestyjiä: kavereinani on vain muita älykkäitä ja terveitä, josta johtuen korkeakoulutettuja, josta johtuen isotuloisia. Menestyjät eivät ole rikastuneet ahnehtimalla muilta menestyjiltä, vaan menestyjät ovat päässeet ahnehtimaan heikommiltaan, ja yhteiskunnan heikommat eivät ole menestyjien kavereita.