Suomi ei ole oikeistolainen maa, vaan äänestäjien enemmistö on oikeistolaista. Miljoona suoraansanottuna tyhmintä kansalaista jättää äänestämättä. Miljoona potentiaalista vasemmiston äänestäjää...

Kokoomusta käyvät äänestämässä kaikki kynnelle kykenevät, kokoomuksen kannattajat eivät ole tyhmiä. Jos kokoomuksen kannattajien äänestysprosentti olisi sama kuin muilla, kokoomuksen kannatus olisi ehkä luokkaa 15%.

Kokoomushan voi kasvattaa kannatustaan vain vääristelemällä puoluettaan Työväen puoleeksi ja nyt keskustaoikeistolaiseksi. Ja tyhmimmän miljoonan tyhmin osa voi tarttuakin koukkuun.

Ja Niinistön työväen presidentti -teemasta. Kyllä huomaa, miten elämästä vieraantunutta porukkaa Kokoomuksen kannattajista löytyy...

Nyt kun eduskunta juhlii tänä vuonna 100-vuotisjuhlaansa, vai juhlittiinko siinä äänioikeuden 100-vuotisjuhlaa, no sama asia, niin juhlan kunniaksi voitaisiin ensi kevään eduskuntavaalien alla tehdä suuri äänestysaktiivisuuskampanja.

Kaupallisessa mediassa joudutaan olemaan puoleettomia, jotta mainostila menee kaupaksi. Tämä tarkoittaa, että puolueet näyttävät samanlaisilta, ja tyhmempi Salattuja elämiä seuraava ja vapaa-aikansa olutharrastuksella  täyttävä yms. kansanosa luulee asioiden olevan näin.

Oikeiston vihaaman ulkoparlamentaristisen ammattiyhdistysliikkeen voi muuten käsittää juuri näitten miljoonan Suomen kansan tyhmimmän edunajajaksi. 

Mahtava, upea ay-liike on  saanut paljon hyvää aikaan vaikka oikeisto on ollut 100 vuotta vastustamassa kaikkea: 8 tunnin työpäivä, kesälomat, 5 päiväinen työviikko, lapsilisät, työttömyysturva ja ties mitä kaikkea.