Suomalainen terroristi tappoi 10 ihmistä
K:ssa joku hourupää tappoi oppilaitoksessa 10 ihmisiä. Jätti jälkeensä viestin, jossa halusi tappaa mahdollisimman paljon ihmisiä.

Tämä hourupäähän on ehta suomalainen terroristi. Nyt ollaan saatu Suomeen oma terroristiongelma. Voidaan liittyä sotaan terrorismia vastaan, eikä tarvitse liittyä Natoon ja lähteä Afganistaniin terrorismin vastaiseen sotaan.

Kuinka ammattitaidottomasti tähän on suhtautunut Suomen oikeistohallitus!!
Mutta miten tähän ongelmaan on suhtauduttu hallituksen osalta. Tämä suhtautuminen on saanut aikaan, sen että tämän kirjoitan.

Onko poliiseilla ammattitaitoa mielenterveysongelmiin mitä!!
Miksi poliisin pitäisi osata arvioida aseenkantoluvan hakijan mielenterveyttä??!!! Miksi kiristetään aselakeja??!!  

Miksi Myyrmäen pommittajapaskiaisen jälkeen ei kiristelty mitään?!!

Ei siihen käsiaselakien kiristäminen riitä!!! Hallituksen ääliöt eivät osaa nähdä asioita laajemmassa yhteydessä. Laajemmassa kontekstissa. Laajemmassa viitekehyksessä.

Poliisilla ei ole ammattitaitoa ihmisten mielenterveysongelmien tunnistamiseen!! Poliisit ovat POLIISEJA!!

Jumalauta kunnille lisää rahaa, ja yliopistosta alemman korkeakoulututkinnon saaneita sosiaali- ja terveysalan ammatti-ihmisiä lisää!!! Kuntien terveydenhoidolle nämä ihmisten mielenterveyden tunnistamiset kuuluvat!!

Oikeistohölmöt haluavat puutarhakaupunkien ympärille muureja ja vartijoita.

Veroja alentavat Suomen tuholaiset
Suomen Tuho- puolue (kokoomus) on vaan alentanut veroja, jotka ovat pois julkiselta terveydenhoidolta!!!

Suomen Tuho haluaa verot tarpeeksi alas, jotta jossain vaiheessa yksityiset firmat alkavat hoitamaan nuorten mielenterveysongelmien tunnistamista!! Vielä ei olla niin alhaisessa verotuksessa, edelleen pitää veroja alentaa.

Jos yhteiskunta olisi auto...
Jos yhteiskunta olisi auto, niin kokoomuksessa siinä olisi kiinnostuksen kohteena vain auton moottori. Mitään kiinnostusta ei ole siihen, mihin auto on menossa ja kuinka auton kuljettaja ja matkustajat voivat!!! Moottoria kyllä tehostetaan ja viritetään, mutta mihin auto on menossa, siitä ei olla kiinnostuneita!!!