Kokoomuksen vaalikampanjan analyysia

Kokoomus kävi Ruotsista hakemassa mallia jolla voitetaan vaalit. Sehän oli että: kuunnellaan äänestäjiä ja sitten sanotaan kaikille ongelmille että "voi voi", nyökkäillään ja ollaan samaa mieltä ja luvataan parantaa tilanne.

Ongelmana tässä oli se, että korvan ja suun välillä ei käytetty ollenkaan aivoja.

Olisi pitänyt käyttää aivoja, jotta ei lupailtaisi sellaisia, joita oikeistolainen markkinataloutta kannattava julkisia palveluja vihaava vahvemman oikeutta kannattava porvaripuolue ei pysty pitämään!!

Korvien ja suun välillä ei ollut aivoja. Kaikki mikä tuli sisään tuutattiin suusta ulos ilman aivoja siinä välissä.

Kokoomuksen vaalikampanja muistuttaa postilaatikosta tulevaa markkinaroskaa: hae meiltä omasi. Maksa sitten joskus kun jaksat.

Katainen on saanut nyt huijarin maineen. Olisi kannattanut miettiä mitä suustaan päästää. Olisi kannattanut liittää aivot korvien ja suun väliin vaalikampanjassa.

Kokoomuksen vaalilupaukset olivat osittain vaalipetoksia aivojen käyttämättömyyden takia.  Presidentinvaaleissa annettiin ei vaalilupauksia vaan vaalipetoksia (=työväen presidentti), eduskuntavaaleissa annettiin vaalipetoksia. Luultavasti  ensi vuoden syksyn kunnallisvaaleissakin on siirrytty vanhanaikaisesta vaalilupausten antamisesta dynaamiseen ja moderniin vaalipetosten antamiseen.

Lyhytnäköinen äänien ahnehtiminen lupaamalla ummet ja lammet aiheuttaa pitkällä aikavälillä ongelmia. Ahneella on paskainen loppu.

Valtio ei ole muka osallinen Tehyn työmarkkinakonfliktin kanssa, väittää meidän pääministerimme Matti Vanhanen!!

No hei, valtio on alentanut kuntien tukia ja alentanut niillä valtion tuloveroja. Nyt sitten on paskat housussa kun kuntien taloustilanne on kuralla (luultavasti tahallaan). Kuntien vatsa on kuralla, valtion toimesta, Vanhasen ja Lipposen hallitusten toimesta, ja kunnilla on nyt ripuli. Nyt sitten hallitus väittää ettei ole ollut aiheuttamassa kuntien tilannetta... voi herranenaika.

Ihan täydellisen typerää väittää että valtio ei ole osallinen kuntien taloustilanteeseen ja palkanmaksukyvyn puutteseen. Ihan turha väittää että ei ole osallinen. Ihan ihan... uskomatonta. Valtio rahoittaa kuntia, valtio on osallinen Tehyn kiistassa. Valtio on on on on on osallinen!!! Valtio rahoittaa kuntia, ja on pienentänyt kuntien rahoitusta. Turha väittää muuta!!

Vanhanen joutuu perääntymään Tehyn kiistassa. Mitä nopeammin Vanhanen hyväksyy tämän, sitä pienemmät vahingot Keskustapuolueelle ja Vanhasen presidenttiyshaaveille.