Analyysi tarvitaan, jotta voidaan ratkoa ongelmia. Analyysi tarvitaan jotta voidaan syntetisoida ongelmiin ratkaisu.

untitled4cmap-normal.jpg

Kuva 1. Jääkiekko-ottelu markkinoiden vertauskuvana.

untitled5cmap-normal.jpg

Kuva 2. Alemmassa käsitekartassa on kuvailtuna virhe, jota ei-maltillisen oikeiston poliitikot tekevät (maltillinen oikeisto tarkoittaa Keskustapuoluetta, ja Keskustapuolue oli punamultahallitusten osana nostamassa Suomea maailman huipulle)

j%C3%A4sennysvirhehifk-normal.jpg

Kuva 3. Ylemmässä "käsitekartassa" miten jääkiekko-ottelu jäsentyy oikeasti. Alempi "käsitekartta" näyttää miten ottelu nähdään, jos ottelun muut toimijat nähdään vihollisina (jotka halutaan alistaa). Alempi näyttää Hifk:n valmennusjohdon näkemyksen jääkiekosta, jos Hifkin johdossa olisi jäsentämiskyvyttömiä ihmisiä.

j%C3%A4sennysvirhemarkkinat-normal.jpg

Kuva 4. Tässä esitellään ei-maltillisen oikeiston (Suomessa Kokoomus) ymmärrystä markkinoista (markkinat tässä ostajan ja myyjän vuorovaikutussysteeminä, siis ylempi "käsitekartta". Ei-maltillinen oikeisto pilaa sekä politiikan että yritystoiminnan maineen samaan aikaan, kun ei ymmärrä miten asiat jäsentyvät. Jos yritystoiminta (hieno asia!) ajatellaan kaikkien markkinoiden myyjänä, niin Kokoomuksessa (epäpäteviä poliitikkoja) asiat jäsentyvät kuten alemmassa "käsitekartassa".

ihanuskomatontajostotta-normal.jpg

Liite 1. Tämä on kuvakaappaus Kojelaudasta. Ihan hämmästyttävät lukemat, minä en oikein jaksa uskoa että nämä ovat totta. Olisihan se hauskaa jos nuo luvut olisivat totta. Minä ihan vakavissani olen asialla, minä haluan vaikuttaa että Meidän Suomalaisten huippuhieno SUOMEN TASAVALTA, pysyy maailman huipulla jonne sen nosti Punamultahallitukset.

Punamultahallitus nykyisin olisi Keskusta, Perussuomalaiset ja Demarit. Pitää muistaa että Kokoomus ei ole osa Punamultaa, Kokoomus ei ollut mukana kun Suomea nostettiin maailman huipulle sotien jälkeen.