A-Studiossa viime maanantaina Lepomäki määritteli verotusta että "... määritelmällisesti vähentää työn määrää, vähentää investointeja" Kohdassa 0:16:20 http://areena.yle.fi/1-2446882?autoplay=true#

Veroilla voidaan lisätä työn määrää ja veroilla voidaan tehdä investointeja. Julkisella sektorilla tehdään oikeasti töitä ja julkisella sektorilla tehdään oikeita investointeja. Julkinen sektori Suomessa tekee 20% bruttokansantuotteesta, julkinen sektori ei ole kivireki jota yksityinen vetää.

Lepomäki väärinkäytti liiketaloudellista määritelmää kansantaloudellisessa yhteydessä, poliittisessa yhteydessä.

"... määritelmällisesti vähentää työn määrää, vähentää investointeja" Aivan selvä verotuksen määritelmä liiketaloudesta. Kansanedustaja Lepomäki ja muu Kokoomus, he aikuisten oikeasti käyttävät liiketaloutta poliittisen toimintansta perustana.

Epäpätevät poliitikot ovat aiheuttaneet Suomen ongelmat, Euroopan ongelmat ja maailman ongelmat

LIIKETALOUS TOIMII: LIIKETALOUDELLA JOHDETAAN YRITYSTÄ

Toimitusjohtaja johtaa yritystä liiketaloudella. Toimitusjohtajat ovat hienoja ihmisiä, yritykset ovat hienoja organisaatioita, ja liiketalous on hienot opit. Kauppakorkeakoulu on hieno ja hyödyllinen oppilaitos.

MUITA OIKEISTON VIRHEKÄSITYKSIÄ

"Suomi elää viennistä" Tässä väärinkäsitetään Suomi yritykseksi, ja pidetään outona sitä että yrityksen sisäisessä kaupassa myydään puolet tavaroista. Suomen kotimaan kysyntä ja -kulutus väärinkäsitetään, väärinkäsittävät että työntekijät ostavat  Oy Suomi Ab:n sisäisestä kaupasta tavaroista puolet.

Kotimaisesta kysynnästä eivät piittaa yhtään, koska väärinkäsittävät että on olemassa Oy Suomi Ab, jota apulaistoimitusjohdetaan eduskunnasta.

Yrityksen asiakkaat ovat ulkomailla ja sitten on Oy Suomi Ab, tietysti kaikki pitää tehdä yrityksen asiakkaiden kulutettavaksi jotka asiakkaat ovat siellä vientimaissa.

"Kriisitietoisuutta ja veronalennuksia" Työväenluokalle kriisitietoisuutta ja yläluokalle veroalennuksia, nämä luokat olivat olemassa luokkayhteiskunnassa joskus 60 vuotta sitten. Koska Suomi ei ole luokkayhteiskunta, nämä lamantorjuntatoimet eivät ole toimineet: työntekijöille suunnattu kriisitietoisuus ja asiakkaille suunnatut innostavat veroalennukset kohdistuivat samaan ihmisryhmään: keskiluokkaan.