Kylläpä on valitettu työnantajan puolesta, miten nyt ne, jotka tekevät työt firmassa, ahnehtivat liikaa palkankorotuksia

"Minkä takia ne eivät pidä yrityksen kilpailukykyä mielessään?!!", valitetaan työnantajien taholta. Menneinä vuosina firmat ovat tehneet valtavasti voittoa ja maksaneet niitä ulos firmoista. Eipä kukaan missään lehdessä, radiossa, televisiossa, netissä ole ollut valittamassa mitä nämä rahat tekevät yrityksen kilpailukyvylle.

Siis työnantajien pussiin ovat nämä yrityksen kilpailukykyä/Suomen kilpailukykyä pilanneet rahat, ulosmaksetut voitot,  menneet. Ja on se kumma jos tämä raha ei vaikuta inflaatioon! Samaa rahaa se on, jota palkkojenkin muodossa firmoista ulos maksetaan! Minkä takia vain palkkojen maksaminen ulos firmasta pilaa kilpailukykyä ja lisää inflaatioa!!!!

Näistä rahoista ei tiedotusvälineissä ole valitettu että "Miten ne pilaavat yritysten kilpailukykyä". Minkä takia työnantajat eivät valittaneet, kun firmoista maksettiiin valtavia voittoja ulos, että "Voivoivoivoiiii kun firman kilpailukyky nyt laskee :(" ??? No siis siksi, koska työnantajat olivat saamapuolella.

No Suomessa on mediassa sensuuri: se on tyyppiä: "ei voida purra ruokkivaa kättä". Mediassa nuoleskelllaan työnantajia ja oikeistoa, jotta mainostila menee kaupaksi.

Kuntien taloutta tuhottu oikeistomielisten  ja oikeistopuolueitten toimesta 15 vuotta  ainakin

Oikeistodemari Lipponen ja keskustapuolue ovat tuhonneet Suomen julkisia palveluita mitä 15-20 vuotta. Juu, sossudemonit olivat myös hallituksessa, mutta eivät pitäneet hallussaan pääministerin postia Vanhasen hallituksissa.

Nytpä sitten valitetaan: julkisen puolen palkat liian matalia, terveydenhuolto on talousvaikeuksissa, vanhustenhoito on talousvaikeuksissa jne. jne. jne. jne. jne.

Nyt vaan odotellaan, milloin se fanaattisten markkinamekanismiin uskovaisten Kaiken Paremmaksi Tekevä täydellisen ihana Markkinamekanismi alkaa hoitamaan asioita! Meneillään on se turbomoottoreista tunnettu viive, ennen kuin markkinamekanismi-turbo potkaisee sisään (kicks in). :) :) :D :O

Sitä saa mitä tilaa. Olisitte jättäneet kuntien talouden tuhoamatta. Fanaattinen usko ahneuden (=markkinatalous) yhteistyötä/solidaarisuutta paremmin yhteiskuntaa pyörittävänä voimana on mielisairasta.

Kilpailu on aina tervettä. Kilpailu on paras toimintatapa.
No mutta mites kun sota-aikona on ihmiskunnassa tapahtunut eniten kehitystä???

Sota-aikana tehdään yhteistyötä. Puhalletaan yhteen hiileen.

Yhteistyötä tehdessä on tekniikka ja tiede kehittynyt parhaiten - siis sota-aikoina!

Se, että asioita tehdään päällekkäin useammassa paikassa, ei ole maailman tehokkain toimintatapa,  vaan yhteistyö. Useammassa paikassa päällekkäin saman asian kehittäminen on resurssien tuhlausta, minkä todistaa se, että sota-aikana tapahtuu enemmän teknistä edistystä.

Niin minkätakia kun firma ostaa kilpailijafirman, firma lopettaa kilpailijafirman päällekkäiset toiminnot? Siksi kun päällekkäinen ja rinnakkainen toiminta on tehotonta.

Pääministeri Katainen haluaa Natoon
Katainen, hallituksen todellinen pääministeri, valitteli Suomen ulkopoliittista linjaa liian... perinteiseksi tai-mitä-se-höpisi. Tai liian nössöilyksi. Liikaa mietitään ensin ja tehdään sitten-meininkiä. Dynaaminen oikeistolinja on tehdään ensin ja mietitään sitten-meininki.

Liian vähän actionia! Liian vähän verta ja ruumiita ulkopolitiikassa!

Jyrki voisi vähentää Amerikan Unelmavaltion tv-ohjelmien katselua.  70- ja 80-luvulla kommarit olivat Neuvostoliiton propagandan hämäämiä. Tänään ovat Jyrki & kumppanit Amerikan propagandan sokeuttamia.

Oikeistoideologia selvitettynä. Ja murskattuna yhdellä virkkellä.

Oikeisto: "Elämä on valintoja. Kaikki ovat samantasoisia."

Vasemmisto: "Elämä on kilpailu asioista, joita on liian vähän, joten vahvemmat ahnehtivat heikommiltaan, ja se ei ole oikein."

Oikeiston maailmankuva on ihan päinvaistainen kuin mitä maailma todellisuudessa on!

No asioita ei ole liian vähän toisaalta. Vaan kun kaikki ahnehtivat, syntyy illuusio, että olisi liian vähän.

Iloinen tietämätön naurunpuuska, kun Kokoomusta syytettiin köyhien kimpussa taas olemisesta
Yhtä eduskunnassa istuvaa punapäistä kirurgia haastateltiin Radio Suomessa. Toinen haastateltava syytti Kokoomusta köyhien kimpussa olemisesta. Kylläpä heitti toinen haastateltava hyvä dzoukin.

Kokoomuksessa tasa-arvo on yhtä tyhjän kanssa. Tasa-arvo ei merkitse mitään Kokoomukselle.

Kun vasemmistossa (joita ovat vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit, tiedoksi teille idiooteille, jotka ette äänestä koska "puolueet ovat " muka "samanlaisia"), tehdään jotain, ajatellaan tekojen vaikutuksia heikompia kohtaan. Tekojen  suunnitteluvaiheessa jo ajatellaan yhteiskunnan heikompia.

Kokoomuksessa ei ajatella mitä teot aiheuttavat yhteiskunnan heikommille. ("Laiskoja ne on vaan"). Kokoomuksessa ei siis olla tietoisesti köyhien kimpussa, vaan vääristynyt ihmiskuva (=ihmiset samantasoisia) aiheuttaa reaalimaailmassa sellaisen lopputuloksen, että Kokoomus on köyhien kimpussa.

Siis väärät tiedot aiheuttavat tietenkin vääristyneitä lopputuloksia.

Jos kirurgi luulee maksaa munuaiseksi (tai kirurgin näkökulmasta: kirurgi tietää että se suuri ruskea elin vatsalaukun yläpuolella edessä vasemmalta oikealle on munuainen. Kirurgin mielestä muut ovat väärässä) , niin vain kirurgin mielestä munuaisen poistoleikkaus oli onnistunut. Muitten mielestä kirurgi operoi väärää sisäelintä, sitten muut syyttävät kirurgia, kirurgi vaan nauraa kovasti tietäessään olevansa oikeassa. Kirurgin mielestä muut ovat väärässä, ja hän oikeassa.

Kokoomuksen/oikeiston ongelmana on juuri tämä. Tiedot maailmasta eivät ole oikeita. Taskulaskin jota käytetään,  antaa  1 + 2 tulokseksi 4.