EUmuumaailma2-normal.jpg

Jos EU tekee omille yrityksilleen ympäristölainsäädäntöä ja samalla EU vapauttaa rajojaan, yritykset siirtyvät EU:sta muualle. Siellä muualla kuin ei ole sitä ympäristölainsäädäntöä.

Yhteiskunnat siellä EU:n ulkopuolella, ne eivät ole kehittyneet vielä EU:n tasolle, siellä ei vielä piitata ympäristölainsäädännöstä.

Lisäksi Kiinassa ei vielä piitata työvoiman ehdoista (palkat, työajat, lomat jne.). Kiina ei ole kehittynyt Pohjoismaiden tasolle, vielä. Meidän uusliberalistipoliitikot täällä Länsimaissa, he haluavat tahattomasti taannuttaa EU:n ja sen Pohjoismaat, kohti Kiinan kehitystasolla olevaa yhteiskuntaa.

Jos kiinnostaa laittaa tänne Vuodatus.net'tiin, viivakuva, viivakaavio, tai piirros, niin sen pitää olla 600x639 (leveys x korkeus) pikseliä kokoinen PNG-kuva. Jos siis haluatte että kuva toistuu mahdollisiman alkuperäisenä. Vuodatus.net'in ohjelmisto uudelleenpakkaa kuvia, ja tekee viivakuvista suttuisia.

Käsitekartta on aika hyvä tapa esittää asioita, mutta se ei ole täydellinen tapa esittää asioita. Käsitekartta on mielenkiintoinen, luultavasti aion tehdä käsitekarttoja enemmänkin. Asiasta käsitekartta JA tekstiä, niin viesti saadaan paremmin kommunikoitua perille.