Suomi elää viennistä

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi. Asiakkaathan ovat yrityksen ulkopuolella. Suomen ulkopuolella on vientimaat.

Yritys elää "viennistä", se vie tuotantonsa yrityksen ulkopuolelle

Suomi ei ole yritys, Suomi on tasavalta.

Suomen kulutuskysynnästä ei tarvitse piitata

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi.  Yrityksen sisällä ei ole kuluttajia kuluttamassa yrityksen tuotantoa.

Suomi ei ole yritys, Suomi on yhteiskunta jossa on sekä kotimaisia kuluttajia että ulkomaisia kuluttajia.

Suomen veroalennukset ovat Suomelle lisää rahaa

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi. Yrityksessä veroaleet tuovat lisää rahaa. Yrityksessä veronkorotukset vähentävät rahaa.

Veroaleet lisäävät Suomen tuloja, tietää oikeisto, lisäähän yrityksen veroaleet yrityksen rahoja ja veronkorotukset vähentävät yrityksen rahoja.

Täten kun Suomella on rahapula, ratkaisuksi tehdään veronalennuksia nehän tuovat rahaa. Perustelut että miksi tuovat rahaa ovat "dynaamiset vaikutukset".

Suomen keskiluokka on väärin

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi. Yrityksessä on ihmisryhmät, työntekijät ja asiakkaat. Joten Suomessa pitää olla vastaavasti työväenluokka ja yläluokka (yläluokka on lähinnä ulkomailla)

Suomi ei ole yritys, Suomi on tasavalta, demokraattinen tasavalta, jossa on keskiluokka. Keskiluokka on se "luonnonvara" jolla kaikki Pohjoismaat ovat päässeet maailman huipulle

Suomen työntekijöiden palkkoja pitää leikata

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi.  Yrityksessä on pelkkiä työntekijöitä, joten Suomen työntekijöiden palkkoja pitää leikata.

Suomi ei ole yritys, Suomi on tasavalta, Suomessa on keskiluokkaa, jotka palkoillaan ostavat 50% Suomessa tuotetusta tavarasta.

Suomi on luokkayhteiskunta, kun yrityksen lainalaisuudet yleistetään Suomen lainalaisuuksiksi, tuossa on työntekijät tässä ja asiakkaat tuolla.

Verotusta pitää alentaa

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi. Yrityksen tilinpidon numeroista, liiketaloudellisista numeroista, voidaan aivan oikein lukea että verotus on väärin.

Suomi ei ole yritys, Suomi on kansantalous jossa yksityinen 80% ja julkinen 20% tekevät rinnakkain kansantalouden tuotannon (BKT:n). Verotus on maksuväline, jolla ostetaan julkiselta palveluja

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi: täten haluavat leikata 20% BKT:stä pois.

Kauppa on kansainvälistä

Yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi. Yritys käy kauppaa ulkopuolellaan olevien yritysten kanssa, tämä on yritystenvälistä kauppaa. Kun yritys ja yhteiskunta samastetaan, kaikki kauppa on kansainvälistä kauppaa.

Lisäksi yritykset käyvät kauppaa keskenään (=tämä oli talouden määritelmä joskus vuoden 2015 alussa, Europarlamentin Euroopan konservatiivit-puolueen sivulla).

Ja kaikki muut väärinkäsitykset jotka johtuvat kun yrityksen lainalaisuuksia sovelletaan Suomen lainalaisuuksiksi

Oikeisto ei osaa johtaa yhteiskuntaa, koska se yritysjohtaa yhteiskuntaa.

Yritystä yritysjohdetaan. Suomen Tasavalta ei ole yritys. Suomen yritysjohtaminen johtaa TUHOON