Yritystä johdetaan liiketaloudella. Jos aamulla menee yritysjohtamaan ja illalla on Eduskunnan istunto ...

Jos aamulla menee yritysjohtamaan. Illalla on Eduskunnan istunto jossa hän käsittää Suomen olevan kauppakamari, niin tässä tehdään virhe.

Aamulla johtaa 1:tä yritystä ja illalla 300 tuhannen yrityksen Kauppakamari-Suomea, niin ko. henkilön kontekstin laatu (kvalia!) ei muutu

Kauppakamari on hyödyllinen toimija, mutta kauppakamari-näkökulman käyttö Tasavallan johdossa ei toimi. Hän ei käsitä miksi ei toimi.

#Tasavalta ei ole pelkkä yritysten lineaarinen monikerta. Eikä Euroopan Unioni ole lineaarinen yritysten monikerta. Eikä markkinat ole!

Nämä ei ole yhden yrityksen monikertoja jossa vain #määrä muuttuu: markkinat, yksityinen sektori, kansantalous, demokratia

Määrän (kvantiteetti) lisäksi voi myös laatu (kvaliteetti) muuttua. Lineaarisuuden epäjatkuvuus tms. kun organisaatiotasoa vaihdetaan???

Jos matematiikassa [missä niistä??!!] on käsite laadulliselle muutokselle niin sellainen matem. selvinnee ristiriitaisuuksista romahtamatta

Lukiomatematiikan tasolla olen matematiikassa.

Luulen että Kari Enqvist ja kirjojensa hamiltonit on matematiikkaa joka selviää ei-absoluuttisista ristiriitaisuuksista ????????

Jos Enqvistillä on näkökulma politiikkaan jossa häntä ei hirveästi v*tuta tms., niin hän voisi hyvinkin tietää jotain viisasta demokratiasta

Ainakin on olemassa (ei-matemaattisia) _heikkoja_ ristiriitaisuuksia, organisaatiotasojen välillä. Ja organisaatio on sama kuin systeemi.

 

@pkausuiskasi tviittasi Twitterissä https://twitter.com/pkausuiskasi/status/792736918614188032