Kokoomuksen vasemmistolainen vaaliohjelma
Kun puheenjohtaja Katainen kertoi äänestäjien halunneen muutosta äänestäessään Kokoomusta, niin mitä se tarkoitti? Siis kun Kokoomus on oikeistopuolue, ja sen vaaliohjelma oli vasemmistolainen.

Äänestäjät halusivat oikeistolaisten markkinavoimien hillitsemistä. Se on se muutos, mitä äänestäjät halusivat, kun vasemmistopuolueeksi naamioitunutta oikeistopuoluetta äänestivät. Toisaalta Kokoomus ilmoittautui olevansa markkinatalouspuolue.

Huomenna tiedotetaan hallitusohjelman yksityiskohdista. Odottelemme mielenkiinnolla markkinatalouden valjastus-lupauksen seurauksia. Ja äänestäjien halua muuttaa Suomen kurssia vasemmalle - J. Katainenhan on ilmoittanut, että viesti meni perille, ("... äänestäjät halusivat muutosta.." ja vaaliohjelma oli vasemmistolainen), selvä halu  muutoksesta vasemmalle on saatu, ja rehellisesti varmaankin kansan ilmoittaman tahto toteutetaan.

Väärää tietoa työelämän ilmapiiristä
Juu vastakkainasettelu on ohi.

Tiedemaailmassa aloitetaan projekti missä tutkitaan Suomessa yleistynyttä pelolla johtamista. J. Katainen kertoi jossain että työelämässä tehdään nykyisin yhteistyötä, ei ole mitään vastakkainasettelua.

Yritysten eettiset ohjelmajulistuksetkin ovat osoittautuneet vessapaperiksi. Väitöskirjatasolla on asiaa tutkittu. "Meidän henkilöstömme on tärkein voimavaramme" osoittautui roskapuheiksi.

Jaa eikö ole enää vastakkainasettelua.

Kataisella huonot tiedot työelämästä. Vääristyneille tiedoille rakennettu tuleva toiminta ei tule toimimaan.

Väärää tietoa äänestysaktiivisuuden laskun aiheuttajasta
Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Häkämies ilmoitti väärästä tiedostaan, että äänestysaktiivisuus on laskenut, koska tyytyväiset ihmiset eivät äänestä :D

Professoritason tutkija kertoi, että äänestysaktiivisuus laskee, kun tyytymättömät ihmiset eivät äänestä.

Eduskuntaryhmän puheenjohtajakin elää toisella planeetalla.

Vasemmistopuolueeksi naamioituminen
Tätä nähtiin presidentinvaaleissa. Tätä nähtiin eduskuntavaaleissa. Tätä nähdään kunnallisvaaleissa.

Allright! Valehtelemalla vaalivoittoon!

Niitä, joita politiikka kiinnostaa vain vaalikampanjoiden aikana, heitä voidaan sumuttaa valheilla, mutta politiikkaa seuraavia ei voida.